Que Fem

Fer realitat el vostre esdeveniment, serà la nostra comesa. D'inici a fi. Posant a la vostra disposició un servei integral; des de la recerca de proveïdors, creació de diferents propostes, disseny i decoració de l'espai, fins a la coordinació del dia de l'esdeveniment.

Organització integral

Escoltarem les vostres necessitats i desitjos, i desenvoluparem un pla d'acció per assolir els vostres objectius, assessorant-vos en les millors pràctiques i solucions creatives en el camí.

Disseny i decoració

Proposta de disseny i decoració de l'esdeveniment i la seva posada en escena. Fent que tot tingui sentit. Traslladant la vostra essència a un disseny global, únic i personalitzat.

Coordinació

Coordinar a tots els agents i proveïdors que intervinguin en el vostre esdeveniment durant el dia assenyalat. Des de principi a fi. Només us haureu de preocupar de viure el moment i gaudir del vostre dia.

ESDEVENIMENTS PARTICULARS

Per a qualsevol celebració, mida i pressupost. Tant si celebres el teu aniversari, o estàs preparant una festa sorpresa, tant si es un bateig, una comunió o una festa infantil, tant si es un comiat, una posta de llarg o una festa temàtica a Guru trobaràs les idees mes originals i les sorpreses més divertides. I si el que celebreu es el vostre casament, farem que el dia més important de la vostre vida sigui un veritable èxit.

100% personalitzat

ESDEVENIMENTS EMPRESES

Ja sigueu una gran empresa o un petit empresari, podrem transmetre una imatge i producció impecable. Produïm i organitzem des de presentacions, inauguracions, i conferències, fins a sopars d'empresa, que seran molt difícils d'oblidar. La nostra àmplia experiència en organització i producció és una garantia d'èxit en esdeveniments de qualsevol mida. Ens encarregarem de mostrar el millor de la seva marca.

PORTFOLI

Aniversaris
Aniversaris
Comiats
Comiats
Festes temàtiques
Festes temàtiques
Festes bebes i infantils
Festes bebes i infantils
Comunions i batejos
Comunions i batejos
Postes de llarg
Postes de llarg
Barbacoes
Barbacoes
Graduacions
Graduacions
Casaments
Casaments
Presentacions
Presentacions
Sopars d'empresa
Sopars d'empresa

Qui som

Hola!, Som la Silvia i en Carles, vivim a prop de Granollers i junts treballem a GuruEvents. Gaudim pensant, dissenyant i creant esdeveniments diferents. Ens encanta el que fem, ens encanta treballar per persones que confiïn, que entenguin el valor de lo diferent i de la personalització. Ens encanta convertir l"esdeveniment dels vostres somnis en realitat.

Silvia

La Silvia porta més de 20 anys en el món de la imatge, el disseny i la organització d’esdeveniments, tant particulars com corporatius. Fa quasi 5 anys que vàrem decidir amb en Carles emprendre aquest camí, creant GuruEvents, una petita agencia plena d’emocions, on ‘donem’ creativitat i imaginació, cuidant molt al client, i entregant a cada esdeveniment tot lo millor de nosaltres.

Carlos

En Carles porta més d’una dècada vinculat al sector de la producció audiovisual i la organització d’esdeveniments tant a la província de Barcelona com en d’altres poblacions de l’estat espanyol. Desenvolupa la direcció de producció en esdeveniments artístics i corporatius.

Contacte

GuruEvents actua en tota la província de Barcelona. Per a qualsevol sol•licitud, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Mòbil

+34619151716

Horari

09:00h a 18:00h